Vilkår for bruk
Oppdatert over en uke siden

Vilkår for bruk og retningslinjer for kjøp

Tikkio er en formidler mellom deg som kjøper og arrangører som selger. Dette kjøpet er en transaksjon mellom dere. Tikkio kan ikke under noen omstendigheter holdes ansvarlig for eventuelle krav mot arrangøren, inkludert refusjon av billetter osv.

Godkjente betalingsmetoder

Tikkio godtar følgende betalingsmetoder: VISA og Mastercard. Transaksjonen behandles av vår leverandør, Nets og Klarna. Nettstedet er sikret med SSL-teknologi, løsningen er i samsvar med nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder og er PCI-kompatibel. Kortinformasjonen din lagres ikke av Tikkio på noen måte.

Priser og tilgjengelighet

Det er arrangørene, ikke Tikkio, som bestemmer prisene og antall billetter og gjenstander for salg. Billettene selges gjennom salgskanaler som internett og mobilteknologi.

Avlyst, utsatt eller flyttet arrangement

Arrangøren forbeholder seg retten til å avlyse, utsette eller flytte ethvert arrangement. Kjøpte billetter til et endret arrangement kan i prinsippet tilbakebetales ved å kontakte arrangøren direkte. Arrangøren er ansvarlig for alle refusjoner og kommunikasjon til billettkjøpere i forbindelse med ethvert arrangement - men Tikkio kan ved egen avtale med arrangøren hjelpe til med selve utførelsen av disse tjenestene.

Spesielt for arrangementer med mer enn 5 planlagte forestillingsnavn, forbeholder arrangøren seg retten til å endre programmet for utøvere uten forpliktelse til å tilbakebetale kjøpte billetter før endringene.

Refusjoner

I tilfelle du som kjøper er kvalifisert for refusjon, vil Tikkios provisjon ikke refunderes.

For henvendelser om refusjon, kontakt arrangøren direkte først. Du finner kontaktinformasjonen deres i kvitteringen og på Tikkios salgsside. For andre spørsmål, vennligst ta kontakt med oss ​​på support@tikkio.com.

Gavekort

Gavekort har en gyldighet på 1 år fra kjøpsdatoen og kan ikke refunderes. Gavekortet kan bare brukes til arrangementer organisert av den bestemte arrangøren som kortet er knyttet til. I tilfelle arrangørens avvikling som virksomhet eller tilknytning til Tikkio som billettleverandør, kan ethvert krav fra gavekortinnehaveren bare rettes til arrangøren.

Levering

Billettene dine blir sendt til din brukerkontos registrerte e-postadresse like etter at betalingen er godkjent. Du kan også finne billettene dine ved å logge deg på kontoen din og gå til henholdsvis "Mine kjøp". en nettleser eller appen vår.

Angrerett

I følge Angrerettloven kapittel 5 §19 gjelder angreretten ikke ved kjøp av en rekke særlige tjenesteytelser - deriblant adgang til kulturelle og reakreative arrangementer, transport, innkvartering og servering i spesifikt angitte tidsrom. Arrangøren har derfor ikke plikt til å refundere kjøpet ditt om du er er forhindret fra å bruke billettene dine.

Hvordan endre brukerinformasjon

Når du har registrert en brukerkonto på vår plattform, kan du logge inn og se billettene dine og redigere din personlige informasjon.

Vilkår for bruk

Vær oppmerksom på følgende: Ved å bruke eller besøke denne siden aksepterer du våre vilkår for bruk. Tikkio forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene. Hvis vilkårene brytes, kan Tikkio ekskludere deg fra nettstedet og/eller anmelde forholdet.

Begrenset bruk

Når du besøker eller bruker vårt nettsted, aksepterer du at du kun kan gjøre dette til privat bruk. Uten spesiell tillatelse fra Tikkio kan du ikke distribuere, endre, publisere eller bruke noe av informasjonen på nettstedet bortsett fra til eget privat bruk. Tikkio innehar rettigheter til innhold og software på dette nettstedet.

Tilgang til vårt nettsted og forstyrrelse av dets funksjonalitet

Bruk av verktøy for å overvåke eller forstyrre vårt nettsted er forbudt. Du kan ikke kopiere, endre, publisere eller bruke noe av informasjonen på dette nettstedet bortsett fra til eget privat bruk, uten tillatelse fra Tikkio.

Du forstår og aksepterer at Tikkio kan ekskludere deg fra sitt nettsted uten forutgående varsel hvis du misbruker eller bryter våre vilkår for bruk. Ved misbruk anmelder Tikkio saken til politiet og tar rettslige skritt for å få kompensasjon for eventuelt økonomisk tap eller skade.