For billettkjøpere
Jeg har kjøpt flere billetter og vi kommer ikke samtidig. Hva gjør jeg?
Jeg har kjøpt flere billetter og vi kommer ikke samtidig. Hva gjør jeg?
Oppdatert over en uke siden

For å unngå noe trøbbel i inngangen til arrangementet anbefaler vi at alle billettene lastes ned som enkeltbilletter og brukes hver for seg. Unngå altså å bruke den personlige QR-koden som ligger i kvitteringen.

For å få frem enkeltbilletter:

1. Logg inn på www.tikkio.com

2. Gå til "Min brukerkonto"

3. Velg "Vis billett" på hver enkelt billett og print ut/lagre