Om Tikkio Backstage
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Tikkio Backstage är vårt nyhetsbrev där vi håller dig uppdaterad om evenemang relaterade till dina senaste köp, exklusiva biljettförsäljningar, evenemang som kan vara relevanta för dig och andra spännande nyheter från Tikkio. Detta kommer att skickas ut via e-post och marknadsföring på sociala medier. Du behöver ett användarkonto på Tikkio för att registrera dig till Tikkio Backstage. Har du inget konto? Skapa ett användarkonto här!

En gång i månaden kommer vi att dra en vinnare av ett presentkort värt 1500 NOK (eller motsvarande i ditt föredragna land) till en arrangör av ditt val på Tikkio. Vinnaren kommer att kontaktas via e-post. Om vinnaren samtycker kommer det att publiceras på sociala medier genom våra kanaler.

Genom att anmäla dig till Tikkio Backstage bekräftar du att du har läst och gjort dig bekant med innehållet i Tikkio AS' privacy statement och användarvillkor.