Vi er glade for å kunne fortelle deg at vi samarbeider med Klarna for å tilby deg flere betalingsmetoder på betalingssiden. Nå kan du få det du vil ha når du vil ha det på en trygg og enkel måte.

Slik fungerer det:
Steg 1
Legg produktene i handlekurven og velg Klarna når du går til kassen.

Steg 2
Oppgi personopplysninger, og du får vite med en gang om du er godkjent.

Steg 3
Klarna sender deg en e-post med bekreftelse og deretter påminnelser når du skal betale.

Steg 4
Fremtidige Klarna-kjøp kan nå fullføres med et klikk.

Betalingsinformasjon

Betal senere

Betal alt innen 30 dager. Ingen forskuddsbetaling, ingen renter og ingen gebyrer når du betaler i tide.

Kort

Med kort kan du betale kjøpene dine kjapt, sikkert og enkelt på tre ulike måter. Du kan koble kortene dine til Klarna første gangen du skal betale noe, eller gjøre det på forhånd i Klarna-appen. Klarna husker informasjonen din så du kan handle og betale enda smidigere neste gang.

• Kort

Betal med valgfritt kort. Pengene trekkes direkte i forbindelse med kjøpet.

Finansiering

Engangsavtale

Fullfør en enkel, 4-trinns kredittsøknad med top-of-mind-informasjon. Du får svar umiddelbart om du er godkjent og kan fullføre bestillingen med en gang.

Månedlige betalinger

Du vil utføre den månedlige betalingen online eller i appen vår ved hjelp av kortbetalinger. Vi vil varsle deg når det er tid for å gjøre betalingen hver måned.

Om Klarna

Betal på nettet eller i appen

Trygt og enkelt

Du er alltid dekket av Klarnas kjøperbeskyttelse. Moderne sikkerhet beskytter opplysningene dine for å forhindre uautoriserte kjøp.

Vanlige spørsmål

Les våre vanligste spørsmål ( https://www.klarna.com/no/kundeservice/) for å lære mer om hvordan du bruker Klarna.

Om Klarna

Hos Klarna er vi opptatt av å skape verdens beste handleopplevelse. Vi mener at betaling handler om mye mer enn hvordan vi sender penger. Derfor gir våre smidige betalingsmetoder deg mer tid, kontroll og glede, slik at du kan fortsette å gjøre det du liker best.

• 80 millioner kunder bruker Klarna.

• 190 000 butikker rundt om i verden samarbeider med oss.

• Vi har tilbudt nettbasert betaling i 14 år.