Brugervilkår
Opdateret over en uge siden

Brugervilkår & retningslinier for køb

Tikkio er en formidler mellem dig som køber og arrangører som sælger. Dette køb er en transaktion mellem jer. Tikkio kan under ingen omstændigheder stilles til ansvar i evt. krav mod arrangøren, heriblandt refundering af billetter, etc.

Accepterede betalingsmetoder

Tikkio accepterer følgende betalingsmetoder: VISA og Mastercard. Transaktionen behandles af vores leverandør, Nets og Klarna. Hjemmesiden er sikret med SSL-teknologi, løsningen følger nationale og internationale sikkerhedsstandarder og er PCI compliant. Dine kortoplysninger bliver ikke opbevaret af Tikkio på nogen som helst måde.

Priser og tilgængelighed

Det er arrangørerne, ikke Tikkio, der bestemmer priserne og antallet af billetter og varer til salg. Billetterne bliver solgt gennem salgskanaler som internet og mobil teknologi.

Aflyst, udskudt eller flyttet arrangement

Arrangøren forbeholder sig retten til at aflyse, udskyde eller flytte alle arrangementer. Købte billetter til et ændret arrangement kan som udgangspunkt refunderes ved direkte henvendelse hos arrangøren. Arrangøren er ansvarlig for alle refunderinger samt kommunikation til billetkøbere i forbindelse med evt. ændringer af et event - men Tikkio kan efter særskilt aftale med arrangøren assistere med selve udførslen af disse ydelser.

Særligt for events med mere end 5 programsatte optrædende navne, forbeholder arrangøren sig retten til at ændre programmet af optrædende uden at have pligt til at refundere købte billetter forud for ændringerne.

Refunderinger

I evt. tilfælde, hvor du som køber er berettiget til en refundering, vil Tikkio's provision ikke kunne refunderes - vores ydelse modtager du allerede i forbindelse med købet, og den kan ikke leveres tilbage.

For refusionsforespørgsler skal du først kontakte arrangøren direkte. Du kan finde deres kontaktoplysninger på kvitteringen og på Tikkio-salgssiden. For andre spørgsmål, bedes du kontakte os på support@tikkio.com.

Gavekort

Gavekort har en gyldighed på 1 år fra købsdatoen, og kan ikke refunderes. Gavekortet kan kun benyttes til events arrangeret af den pågældende arrangør, som kortet er knyttet til. I tilfælde af arrangørens afvikling som virksomhed eller tilhørsforhold til Tikkio som billetleverandør, kan et hver krav fra indehaveren af gavekortet udelukkende rettes mod arrangøren.

Konverteringer

Konverteringer foretages med det fulde, oprindelige beløb af de valgte billetter - der er ingen gebyrer for dig som køber. Når du bekræfter denne konvertering, så annulleres din oprindelige ordre, de valgte billetter bliver ugyldige og du modtager en ny ordrebekræftelse. Ethvert krav mod arrangøren i forbindelse med din oprindeligere ordre frafalder.

Levering

Dine billetter vil blive sendt til din brugerkontos registrerede mail-adresse kort tid efter, din betaling er blevet godkendt. Du kan også finde dine billetter ved at logge

ind på din konto hos os.

Fortrydelsesret

Ifølge 'Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a' gælder fortrydelsesretten ikke ved køb af en række særlige tjenesteydelser - heriblandt adgang til kulturelle og reakreative arrangementer, transport, indkvartering og forplejning i specifikt angivne tidsrum. Arrangøren har derfor ikke pligt til at refundere dit køb, hvis du er forhindret i at indløse dine købte billetter eller på anden måde fortryder købet.

Hvordan ændres brugerinformationer

Når du har registreret en brugerkonto på vores platform, vil du være i stand til at logge ind og se dine billetter og redigere dine personlige oplysninger.

Vilkår for brug

Vær opmærksom på følgende: Ved at bruge eller besøge denne side accepterer du vores vilkår for brug. Tikkio forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår nå som helst. Hvis vilkårene brydes, kan Tikkio ekskludere dig fra websitet og/eller anmelde forholdet.

Fejlagtige oplysninger

I tilfælde hvor Tikkio betvivler dine indtastede oplysninger, forbeholder vi os retten til at kontakte dig telefonisk eller på mail-adressen, som du har angivet, før vi frigiver dine billetter. Hvis du ikke træffes, sletter vi din ordre uden yderligere notits. Din købte billet, kan dermed blive solgt til en ny kunde i stedet.

Begrænset brug

Når du besøger eller bruger vores website, accepterer du at du kun må gøre dette til privat brug. Uden speciel tilladelse fra Tikkio må du ikke distribuere, ændre, publicere eller bruge informationer på websitet bortset fra til eget privat brug. Tikkio er indehaver af samtlige rettigheder til indhold og software på dette website.

Tilgang til vores website og forstyrrelse af dets funktionalitet

Brug af software og andet værktøj til at overvåge eller forstyrre vores website er forbudt. Du må ikke kopiere, ændre, publicere eller bruge informationer fra dette website til andet end eget privat brug, uden tilladelse fra Tikkio.

Du forstår og accepterer at Tikkio kan ekskludere dig fra sit website uden forudgående varsel hvis du misbruger eller bryder vore vilkår for brug. Ved misbrug anmelder Tikkio sagen til politiet og tager retslige skridt for at få kompensation for eventuelt økonomisk tab eller skade.