Tom indkøbskurv
Opdateret over en uge siden

Dette kan skyldes flere ting:

1. Købsprocessen er underlagt en checkout timer, så hvis du ikke gennemfører dit køb inden for 10 minutter, din indkøbskurv vil automatisk blive tømt
    LØSNING: Prøv at starte ordreprocessen igen og færdiggøre inden for 10 min.

2. Hvis din browser (Chrome, Safari, Explorer, osv.) ikke er blevet opdateret i lang tid, kan dit køb blive annulleret af sikkerhedsmæssige årsager.
    LØSNING: Opdater din browser og prøv igen - eller prøv at fuldføre købet i en anden browser.